Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Super Mario δωρεάν παιχνίδια on line

Τα παιχνίδια super Mario είναι κυρίως ένα από τα προνομία των κατόχων κάποιας κονσόλας Nintendo.
Για καλή τύχη όμως και των υπολοίπων που έχουν απλά έναν υπολογιστή υπάρχουν και εκδόσεις για pc. Κάποιες μάλιστα είναι σε μορφή flash, εντελώς δωρεάν και χωρίς να χρειάζεται απολύτως καμία εγκατάσταση. Τα περισσότερα βέβαια από αυτά είναι χαμηλής ποιότητας και ανάλυσης. Υπάρχουν όμως και κάποιες εκδόσεις flash games αρκετά καλές.
    Η καλύτερη έκδοση που βρήκα ήταν μάλιστα στο games10.gr, ένα Ελληνικό games site με Έλληνες κατασκευαστές και ιδιοκτήτες. Υπάρχουν 2 λόγοι που πρέπει να προτιμάμε τα Ελληνικά games sites. Ο ένας είναι ότι είναι πιο καθαρά και δεν περιέχουν ιούς, trojans, warms κλπ όπως περιέχουν πάρα πολλά Αγγλικά games sites που βρίσκουμε από το internet. Ο δεύτερος λόγος είναι φυσικά να υποστηρίζουμε τους 'Ελληνες ιδιοκτήτες οι οποίοι κερδίζουν από την επισκεψιμότητα.
    Για να παίξετε το παιχνίδι πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο super Mario game
 Aς δούμε μερικές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κλασσικά όμορφα και απλά γραφικά. Η ανάλυση του παιχνιδιού είναι 600 Χ 640 pixels
Η μεγαλύτερη που βρήκαμε σε super mario flash game.
To gameplay του παιχνιδιού είναι καλό και ομαλό όπως τα κλασσικά super mario παιχνίδια.

Ναι! Τερμάτισα και την δεύτερη πίστα. Δυστυχώς όμως μετά έχασα και δεν μπόρεσα να κάνω
περισσότερα print screen!



Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και για να φτάσεις σε μεγάλες πίστες πρέπει να είσαι πολύ έμπειρος super mario player. Πάντως είναι πολύ διασκεδαστικό και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους η οποίοι δεν έχουν κάποια κονσόλα nintendo!






Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Super Mario 3D Land


Μετά από 30 χρόνια επιτυχίας, η Nintendo έβγαλε το To "super mario 3d Land"   για το 3DS. Συνδυάζοντας στοιχεία από κοινού από τα δύο 2D και 3D παιχνίδια  Mario, το Super Mario 3D Land σηματοδοτεί την είσοδο της με μια νέα προσέγγιση εμφανίζοντας μια έντονη νοσταλγία.

Παρά το γεγονός ότι το Super Mario 3D Land μοιάζει πολύ με τα παιχνίδια του Super Mario Galaxy, οι φίλοι του super Mario θα αναγνωρίσουν αμέσως τις παλιές ρίζες του παιχνιδιού έπαιζαν στο σχολείο. Super Mario 3D Land. Ο Mario ξεκινά από κάθε επίπεδο, όπως το Super Mario, και όταν δέχεται  χτύπημα, που συρρικνώνεται σε Little Mario. Ένα ακόμα πλήγμα απεργία και μια άλλη ζωή από τη ζωή του επιπλέον υδραυλικού μετράνε.

 Για πρώτη φορά για ένα παιχνίδι Mario, το Super Mario 3D Land επιτρέπει πραγματικά σε κάποιον να σπάσει το όριο των 99 ζωών  και είναι αρκετά εύκολο να το κάνει. Οι βετεράνοι του παιχνιδιού θα βρείτε μικρή την πρόκληση στους οκτώ κόσμους  του παιχνιδιού, αλλά όταν το τερματήσετε θα ξεκλειδώσει το remixing με νέες διατάξεις, εχθρούς και  κινδύνους. Αν, όμως, δεν είναι τόσο έμπειροι με τους τρόπους του Mario, το παιχνίδι διαθέτει δύο πατερίτσες. Αν πεθάνει πέντε φορές, ένα αήττητο Leaf θα σας μετατρέψουν σε ανίκητο Λευκό Tanooki Mario για το υπόλοιπο του επιπέδου. Αν εξακολουθείτε να χάνετε, ένα P-Wing θα εμφανιστεί και το πάρετε θα πάτε αμέσως στο τέλος του επιπέδου.

 Στο Super Mario Land 3D, υπάρχουν 3 κέρματα αστέρια ανά επίπεδο , τα οποία άλλοτε είναι πολύ εμφανή και εύκολο να τα πάρετε και άλλες φορές αρκετό δύσκολο.Το super Mario 3d World είναι ένα παιχνίδι που θα αγαπήσουν και οι παλιοί λάτρες του συμπαθητικού Ιταλού Υδραυλικού αλλά ακόμα και παίχτες που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με αυτήν την σειρά παιχνιδιών. Για ακόμα περισσότερα μπορείτε να e επισκεφτείτε το επίσημο site super mario 3d land official website









Super Mario και ρατσισμός

Ο Super Mario εκτός από πολύ συμπαθητικός, πολύ γενναίος, πολύ διασκεδαστικός κλπ κλπ, είναι υπόδειγμα αντιρατσισμού! Γιατί, θα σας πω αμέσως.
Ο super Mario είναι ένας Ιταλός Υδραυλικός.
Εχει δημιουργηθεί από γιαπωνέζους.
Μιλάει Αγγλικά, και ενίοτε Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσσικα, ακόμα και Ελληνικά.
Μοιάζει με Μεξικάνο.
Πηδάει σαν Μάυρος
Μαζεύει νομίσματα σαν Εβραίος και σαν Πακιστανός στα φανάρια.
Οπότε είναι το ιδανικό σύμβολο αντιρατσισμού!


Τι συμβαίνει με την πριγκίπισσα του super mario;

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι δυνατόν να απαγάγουν την πριγκίπισσα τόσο συχνά?
Μια, δυο, τρεις αλλά το κακό έχει παραγίνει κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Μήπως είναι και η πριγκίπισσα στο κόλπο τελικά? ¨Μήπως ο super Mario είναι το θύμα μιας βρώμικης πλεκτάνης. Ο Παππούς του το είχε πει μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες. Ας δούμε ένα από τα πιθανά σενάρια. 
πηγή: www.asteios.gr